Suç Duyurusunda Bulundular

Suç Duyurusunda Bulundular

Kırıkkale’de AK Parti İl teşkilatı, eski Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ, CHP'li eski bakan Fikri Sağlar ve gazeteci Can Ataklı hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu.

A+ A-

Kırıkkale’de AK Parti İl Başkanı Mustafa Kaplan ve beraberindekiler, eski Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ, CHP'li eski bakan Fikri Sağlar ve gazeteci Can Ataklı hakkında Kırıkkale Adliyesine giderek savcılığa suç duyurusunda bulundu. Savcılığa suç duyurusunda bulunduktan sonra Kırıkkale Adliyesi önünde açıklama yapan AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Kaplan, “Yakın tarihte 28 Şubat’tan 15 Temmuz’a kadar uzanan nice acı hatıraları hala hafızasında canlı olan milletimiz, faşist zihniyete karşı gösterdiği ilkeli ve güçlü duruş sayesinde, ülkemizin en büyük kalkınma ve demokrasi atılımının partimiz vasıtasıyla gerçekleştirilebilmesini sağlamıştır. AK Parti olarak en büyük gururumuz ve mutluluğumuz, bu büyük atılımda milletimizin temsilcisi olarak mücadele safının en önünde yer alıyor olmaktır” diye konuştu.




Kaplan, “CHP’nin resmi yayın organı olan bir televizyon kanalında “başörtülü bir hakimin tarafsız olamayacağını ve adil yargılama yapamayacağını” söyleyen, eski milletvekili ve bakan Fikri Sağlar’ın ortaya koyduğu tavırdır. Türkiye’nin artık geride bırakmış olması gereken, büyük acıların çekildiği ve bedellerin ödendiği bir meseleyi yeniden gündeme getiren bu kişi, CHP’nin demokrat yaldızı altındaki faşist yüzünü bir kez daha sergilemiştir” dedi.


“ÜLKEMİZ İÇİN BİZATİHİ BU TEHDİTLERİN KENDİSİ KADAR TEHLİKELİDİR”


Can Ataklı’nın sosyal medya paylaşımına değinen Kaplan, “Gazeteci kimliğiyle yaptığı bir sosyal medya paylaşımında ise Can Ataklı, Cumhurbaşkanımızın seçimle gitmeyeceğini, ordunun darbe kabiliyetinin kalmadığını, artık tek ümidin ülkenin halkta öfkeye yol açacak büyük bir felakete uğraması olduğunu söyleyebilecek kadar derin bir sefalete düşmüştür. Darbe ve felaket çığırtkanlığı yapan bu zihniyet, ülkemiz için bizatihi bu tehditlerin kendisi kadar tehlikelidir”


“ZİHİNLERİN GERİSİNDEKİ DARBE SEVDASINI AÇIK ETMİŞTİR”


Kaplan, “Aynı şekilde, Genelkurmay eski Başkanlarından İlker Başbuğ’un, 27 Mayıs darbesinin, şayet rahmetli Menderes erken seçim kararını ilan etseydi olmayabileceği, böyle bir durumda da iktidarın zaten CHP’ye geçeceği yönündeki açıklamaları, zihinlerin gerisindeki darbe sevdasını açık etmiştir” dedi.


Bu haber toplam 1044 defa okunmuştur